sunnuntai 27. heinäkuuta 2014

Viikko 30

Kalenteriviikko 30; 21.—27.7.

Helleviikko; tuli mm. käytyä töissä, mökkibileissä ja 1-vuotissynttäreillä.

Maanantaina rahaa meni vain ruokaan.

Tiistaina ja keskiviikkona en kuluttanut mihinkään.

Torstaina meni rahaa vain ruokaan.

Perjantaina ostin juotavan ja syötävän lisäksi Lidlistä pyöräilysadetakin, 16,99 €. Yksi todella hyvä sadetakki mulla jo olikin, mutta se ei sovellu ollenkaan kesään, koska siinä on lämmin fleece-vuori. Nyt on sitten ohutkin sadetakki, vaikka toki tuokin on sitten hiostava, jos on kovin lämmin ilma. Sateenkestävät Haglöfsin housut ostin pari vuotta sitten Partioaitan alesta 129 €:lla. Olen aiemmin vähän vältellyt sateessa pyöräilyä, mutta nyt voisin koittaa useammin vaan valita sen pyörän surkeassakin kelissä bussin sijaan.




Lauantaina oli ystävien lapsen 1-vuotissynttärit. Kaikki lahjan osaset korttia myöten löytyi jo valmiiksi kotoa, joten tähän ei nyt kulunut lainkaan rahaa. Tarkoitus ei ollut päästä halvalla, mutta en vaan keksinyt mitään ostettavaa. Olen vähän huono lasten lahjojen keksimisessä. Tai no, on aikuisillekin yleensä vaikea keksiä lahjoja. Yksi osa lahjaa oli itsetehdyt siililapaset, joiden tekemiseen käytetyt langat olen ostanut pari vuotta sitten muistaakseni Anttilasta ja Lankamaailmasta. Itselläni on hyvin samanlaiset lapaset syksyisin käytössä. Pyöräillessä kätevää, kun siilin piikit lämmittää rystysiä, niin ei pääse kylmä viima läpi.




Sunnuntaina ei rahaa mennyt mihinkään.

4 kommenttia:

  1. Nuo siililapaset on kyllä niin söpöt!

    Itsekin vilkuilin tuota takkia Lidlin kuvastosta, mutta päätin jättää ostamatta kun mulla on vastaava jo valmiiksi. Noista Lidlin Crivit-urheiluvaatteista ei ole kyllä kuin hyvää sanottavaa, nyt kesällä olen ahkerasti käyttänyt talvella ostamaani urhelitoppia ja se on ollut oikein mainio. Eikä ole mennyt pesussa miksikään. Toppien lisäksi on tullut sieltä ostettua treenihousuja, sukkia ja parit pussilakanat joku viikko sitten.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!

      Mulle tuo takki on eka Crivit-tuote. Kiva tietää, että on hyviä kokemuksia. Mä en kyllä juurikaan mitään urheiluvaatteita ostele, kun käytän lenkkeillessä vaan vanhoja vaatteita.

      Poista
  2. En minäkään niitä lenkillä käytä, vaan ihan muuten kaikkialla :D

    VastaaPoista
  3. Tiedoksi "crivit pyöräilysadetakki" -googlettelijoille, että omat kokemukseni takista on hyviä. Suosittelen. Vain todella rankalla sateella on päässyt vettä läpi, mm. repun hihnojen painaessa olkapäillä. Kevyt, melko pieneen tilaan menevä, huppu kätevä kypärän alla jne. Ainoat miinukset mitkä keksin, on pieni rumuus (makuasioita, mutta itse en kauheasti tykkää noista sinisistä raidoista) ja hihansuiden taipumus nousta ranteesta ylemmäksi päästäen viiman hanskojen ja hihansuiden väliin (tämäkään ei ole ongelma, jos ei ole pitkät kädet, itselläni pitää melkeinpä olla pitkävartiset hanskat tän takin kanssa, jos on viileää.)

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta on käytössä, koska sain liikaa roskaposteja. Käyn hyväksymässä kaikki asialliset (kriittisetkin) kommentit mahdollisimman pian. Kiitos kun kommentoit!